Tutorial I Cara Rekod Kehadiran Murid Guna Google Forms

Tutorial I Cara Rekod Kehadiran Murid Guna Google Forms

Panduan lengkap membina borang untuk merekod kehadiran murid yang melibatkan beberapa buah kelas menggunakan google forms. pastikan tonton dari awal hingga a. Ada beberapa orang yang pm bertanya mengapa data mereka berterabur. okay, jawapannya, google form ni untuk diisi sekali jer pada satu satu tarikh. sekiranya ada perubahan data, contohnya, murid tak hantar buku, cikgu dah tanda dalam form, murid tu tak hantar buku. tiba tiba dia check dalam beg, jumpa buku dia dan dia pun hantar kat cikgu. Tutorial 3 minit sahaja. cara mudah buat kehadiran untuk pelajar isi secara online di google form. boleh tambah untuk yang lain. please like, subscribe dan s. Panduan bagi yang belum tahu guna google form untuk ambik kehadiran. cara mudah dan pantas untuk rekod kehadiran murid. bagi link murid isi dan guru video ni sama dengan video tutorial 1, cuma ini lebih jelas screen telah di zoom. Contoh google form yang simple untuk ambik kehadiran murid murid secara online. form ni boleh guna untuk semua kelas yang kita ajar dan murid hanya tutorial membina borang kehadiran pelajar menggunakan google form. video ni sama dengan video tutorial 1, cuma ini lebih jelas screen telah di zoom.

Cara Buat Qr Code Kehadiran Pelajar

Cara Buat Qr Code Kehadiran Pelajar

Video tutorial pertama saya. saya harap dapat membantu rakan2 merekod kehadiran dengan lebih mudah. ketika mengisi kehadiran untuk sebarang aktiviti, guru gu. Update 2021versi terbaru: youtu.be ej1 vdu5qpqtutorial guna google data studio untuk cipta rekod kehadiran ringkas.1. bina google forms forms.g. Step by step cara untuk create google form dan qr code untuk merekodkan kehadiran murid ibubapa pelanggan.

Cara Buat Qr Code Kehadiran Pelajar

Cara Buat Qr Code Kehadiran Pelajar

Tutorial I Cara Rekod Kehadiran Murid Guna Google Forms

panduan lengkap membina borang untuk merekod kehadiran murid yang melibatkan beberapa buah kelas menggunakan google forms. pastikan tonton dari cara rekod kehadiran murid guna google forms | tutorial assalamualaikum dan salam sejahtera di waktu pkp ini medium kelas online seperti google meet tutorial 3 minit sahaja. cara mudah buat kehadiran untuk pelajar isi secara online di google form. boleh tambah untuk yang lain. please like, subscribe dan video ni sama dengan video tutorial 1, cuma ini lebih jelas screen telah di zoom. contoh google form yang simple untuk ambik kehadiran murid murid secara online. form ni boleh guna untuk semua kelas yang kita ajar dan murid hanya tutorial membina borang kehadiran pelajar menggunakan google form. panduan bagi yang belum tahu guna google form untuk ambik kehadiran. cara mudah dan pantas untuk rekod kehadiran murid. bagi link murid isi dan guru macam mana cara nak rekod kehadiran murid kalau pkp dilanjutkan lagi? adakah guru guru perlu sebut nama setiap murid satu per satu sebelum mula kelas ini adalah panduan untuk mengisi rekod kehadiran murid melalui google form. selamat mencuba. kelaspdpr #kehadiran online.

Related image with tutorial i cara rekod kehadiran murid guna google forms

Related image with tutorial i cara rekod kehadiran murid guna google forms

Tutorial I Cara Rekod Kehadiran Murid Guna Google Forms